Barça

Els dubtes sobre l'estat físic de Piqué i Busquets marquen el primer entrenament al complet del Barça

Per primer cop aquesta pretemporada, Guardiola ha pogut veure a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí tota la plantilla, tan sols 3 dies abans de la visita al Bernabéu. Un fet que complica la preparació de cara a l'enfrontament contra el Madrid. Són dubte Piqué i Busquets que han tornat lesionats del partit amb Espanya. En canvi, sembla que Messi manté una bona forma. El Barça es trobarà un conjunt blanc més rodat, en el qual Mourinho ha pogut preparar aquest primer clàssic amb més jugadors titulars als entrenaments. A diferència del que és habitual, Guardiola farà viatjar l'equip dissabte, un dia abans del partit. Una forma de conviure més hores abans del primer gran obstacle de la nova temporada.

Actualitzat
Els metges han estat mirant els dos jugadors que han tornat tocats de la selecció espanyola. El cas de Piqué és el que transmet més bones sensacions. Els metges confien que no tindrà problemes per jugar al Bernabéu tot i que aniran amb precaució aquests dies. Busquets és dubte per jugar diumenge. Descansarà i entrenarà a part els dos pròxims dies i dissabte el tornaran a mirar. No està descartat però és molt dubtós.

Guardiola ha dirigit la sessió amb més efectius de la primera plantilla de tota la pretemporada, un total de 14 jugadors del primer equip, amb vistes al partit d'anada de la Supercopa d'Espanya davant del Reial Madrid, que es disputa aquest pròxim diumenge al Bernabeu. Els defenses Carles Puyol i Maxwell i el migcampista Afellay s'han exercitat al marge del grup per les seves respectives lesions, mentre que Sergio Busquets i Gerard Piqué han fet treball específic després de les proves mèdiques realitzades.

Acabades les gires internacionals i els partits de seleccions, Guardiola ha pogut veure per primera vegada amb el grup el brasiler Dani Alves. A més, s'han sumat a la plantilla els següents jugadors del Barça B: Martín Montoya, Isaac Cuenca, Jonathan Dos Santos, Jean Marie Dongou, Cristian Lobato i Albert Dalmau. A l'equip li queden encara tres entrenaments abans del partit contra el Madrid, una doble sessió aquest divendres i un altre entrenament dissabte, abans de sortir cap a Madrid.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut