Addison Russell inicia la carrera que ha decidit el partit després d'executar un cop guanyador (Reuters)
Beisbol

Els Chicago Cubs forcen el setè partit en les sèries mundials

Els "wonderful losers" eviten per segona vegada la derrota i empaten la final de l'MLB (3-3) després d'imposar-se a domicili als Cleveland Indians (3-9)

Actualitzat

Els Chicago Cubs han forçat el setè partit en les Sèries Mundials de beisbol després d'imposar-se (3-9) en el sisè partit de la final contra els Cleveland Indians. L'equip d'Ohio ja ha desaprofitat d'aquesta manera dues oportunitats per obtenir el títol.

La superioritat dels Cubs en aquests sisè partit s'ha plasmat en una jugada d'Addison Russell, que ha aconseguit un "grand slam": ha anotat un "home run" quan tres bases estaven ocupades per companys seus, jugada que ha reportat quatre punts als Cubs.

La sèrie entre Indians i Cubs ha despertat una gran expectació pel fet que són els dos equips amb una sequera més llarga al beisbol professional. Els Indians no guanyen el títol des del 1948, mentre que els Cubs, anomenats els "wonderful losers" –els "perdedors meravellosos"– , van guanyar el títol per última vegada fa més d'un segle: l'any 1908. El partit decisiu es jugarà aquest dimecres al Progressive Fields de Cleveland. 

Anar al contingut