Bàsquet

Els Chicago Bulls s'anoten el segon triomf de l'eliminatòria davant els Milwaukee Bucks (91-82)

Chicago encarrila la sèrie amb un Jimmy Butler en estat de gràcia. Golden State també guanya el seu segon partit davant els Pelicans

Actualitzat

Els Chicago Bulls ja tenen la meitat de la feina feta en la seva eliminatòria de quarts de final de la Conferència Est davant els Milwaukee Bucks. L'equip de Pau Gasol ha sumat el segon triomf a l'United Center (91-82) i ara la sèrie viatjarà a Milwaukee, on els Bucks intentaran aixecar el 2-0 advers.

El triomf dels Bulls té un protagonista clar: Jimmy Butler, autor de 31 punts, 14 dels quals a l'últim quart. I és que l'equip de Tom Thibodeau ha anat de menys a més, després d'un primer quart molt fluix (11-16). Pau Gasol no ha estat gaire encertat en l'anotació (10 punts, amb només 4 tirs encertats de 12 intentats), però ha estat molt sòlid sota els taulers, capturant 16 rebots. Entre el de Sant Boi i Joakim Noah, que n'ha capturat fins a 19, han frenat els homes alts dels Bucks.

Els Warriors també pateixen

En l'altre partit jugat aquesta matinada, els Golden State Warriors també han col·locat el 2-0 en la seva eliminatòria contra els New Orleans Pelicans (97-87). Els líders de l'Oest, però, han suat la cansalada per imposar la seva superioritat en un partit que s'ha definit al tram final -quan faltaven menys de 5 minuts, el marcador era de 88-86-, en què els Pelicans han engegat a rodar tota la bona feina que havien fet fins aleshores. Com era d'esperar, Klay Thompson (26 punts) i Stephen Curry (22) han portat el pes anotador pels locals, mentre que Anthony Davis (26), acompanyat aquesta vegada per Eric Gordon (23), ha intentat contrarestar el poder dels "Splash Brothers".

     

   

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut