LeBron James, aquesta vegada, ha sortit perdedor de Chicago. (Foto: Reuters)
Bàsquet

Els Chicago Bulls aturen la ratxa dels Miami Heat, que es queda en 27 victòries consecutives

S'ha acabat l'espectacular ratxa de 27 victòries consecutives que sumaven els Miami Heat, la segona millor de la història de l'NBA. Han estat els Chicago Bulls els que han frenat els campions vigents, en derrotar-los per 101 a 97. Els 32 punts de LeBron James, l'estrella dels Miami, no han servit en aquesta ocasió per guanyar. El màxim anotador dels Chicago Bulls ha estat el sudanès Luol Deng, que n'ha fet 28.

Actualitzat
S'ha acabat l'espectacular ratxa de 27 victòries consecutives que sumaven els Miami Heat, la segona millor de la història de l'NBA. Han estat els Chicago Bulls els que han frenat els campions vigents, en derrotar-los per 101 a 97. Els 32 punts de LeBron James, l'estrella dels Miami, no han servit en aquesta ocasió per guanyar. El màxim anotador dels Chicago Bulls ha estat el sudanès Luol Deng, que n'ha fet 28. En qualsevol cas, els Heat han demostrat durant els últims mesos que son els grans favorits, una vegada més, per endur-se l'anell de campions.

Els Lakers reaccionen

Després de tres derrotes consecutives, els Los Angeles Lakers han recuperat el camí del triomf, davant els Minnesota Timberwolves de Ricky Rubio i amb força patiment (117-120). Els dos jugadors catalans que intervenien en el partit han tingut una bona actuació: Pau Gasol ha fet 17 punts i ha capturat 9 rebots, mentre que Ricky Rubio ha anotat 13 punts i ha repartit 7 assistències. Per cert, que Ricky ha protagonitzat la jugada polèmica de la nit, quan Kobe Bryant ha impedit un llançament seu en els últims segons i l'àrbitre no ha assenyalat una falta que hauria pogut permetre l'empat als Wolves.

Torna Marc Gasol

Marc Gasol ha reaparegut amb els Memphis Grizzlies després de dos partits de baixa per problemes abdominals. El de Sant Boi de Llobregat ha aportat 13 punts però no ha pogut impedir la derrota del seu equip a la pista dels Knicks (108-101).
Anar al contingut