Viviani ha guanyat la seva quarta etapa en el Giro 2018 (@giroditalia)
Ciclisme

Elia Viviani guanya a l'esprint la dissetena etapa del Giro

Simon Yates controla la cursa i continua com a líder

Actualitzat

Elia Viviani (Quick Step) ha guanyat a l'esprint la dissetena etapa del Giro, que s'ha corregut entre Riva del Garda i Iseo. L'italià, que ha fet el recorregut de 155 quilòmetres en 3 h 19' 57'', s'ha imposat sobre la línia de meta a Sam Bennet, Niccolo Bonifacio i Danny Van Poppel. Els últims dos mil metres s'han disputat sota la pluja en un tram urbà amb rotondes, fet que ha dotat de certa perillositat al desenllaç de la jornada.

El grup s'ha mantingut compacte fins al final, tot i els diversos intents d'escapada, que sempre han estat neutralitzats. Amb aquesta victòria, Viviani ja en suma quatre en l'actual edició del Giro. La general continua controlada per Simon Yates (Mitchelton Scott), que, de moment, avantatja en 56" Tom Dumoulin i en 3'11" Domenico Pozzovivo.  

La divuitena etapa de la cursa, de 196 quilòmetres, durà els corredors des d'Abbiategrasso fins a Pratonevoso. Els ciclistes es trobaran amb uns últims 15 quilòmetres en pujada amb un pendent del 7%. Les pròximes tres jornades, amb diversos cims de muntanya importants, podrien decidir el Giro 2018.

 

Anar al contingut