Lliga Europa

El Vila-real no pot consumar el miracle i es conforma amb un triomf estèril contra el Porto (3-2)

La final de la Lliga Europa serà Porto-Braga, és a dir, una final totalment portuguesa. El Vila-real ha quedat eliminat tot i guanyar el Porto per 3 a 2. El 5 a 1 de l'anada ha pesat molt, però els groguets han sortit a buscar la remuntada i han fet el primer gol en el minut 17, obra de Cani. El Madrigal s'ha quedat glaçat quan, poc abans del descans, Hulk, amb la col·laboració involuntària de Musacchio, ha empatat per als portuguesos. I encara més quan, en començar la segona part, Falcao ha fet l'1 a 2. Amb l'eliminatòria sentenciada a favor del Porto, el Vila-real ha pogut, almenys, guanyar el partit. Capdevila ha fet el 2 a 2 en el minut 75, i Rossi, de penal, ha establert el 3 a 2 en el 80. El Braga ha eliminat el Benfica en derrotar-lo per 1 a 0 amb una diana de Custódio.