Futbol

El València presenta Cesare Prandelli com a nou entrenador

L'exseleccionador italià es fa càrrec de l'equip per aquesta temporada i la pròxima. "És un projecte fascinant: hi ha una base tècnica interessant, bona mentalitat i marge de millora", diu Prandelli

Actualitzat

El València ha aprofitat l'aturada a la Lliga per endreçar les coses. Després de la destitució de Pako Ayestaran pels mals resultats, l'equip "xe" ha mirat a Itàlia per mirar de redreçar el rumb. Cesare Prandelli, 59 anys i exseleccionador "azzurro", serà l'encarregat del València el que queda de temporada i una més.

"És un projecte fascinant", ha comentat Prandelli, que fa dos anys que no entrena, en què ha rebutjat diverses ofertes. En el cas del València, l'entrenador llombard hi veu "una base tècnica interessant. L'equip té bona mentalitat i marge de millora. La meva feina serà trobar la manera d'equilibrar aquestes condicions", ha dit.  

L'acord es va signar dissabte i fins i tot Prandelli va veure a la llotja aquest diumenge la desfeta de l'equip davant l'Atlètic de Madrid (0-2). Prandelli va dirigir diversos equips italians, entre els quals Parma, Roma o Fiorentina, abans de ser nomenat l'any 2010 seleccionador italià.

El seu moment culminant va ser quan va classificar la selecció per a la final de l'Eurocopa del 2012 amb un joc atractiu. A la final, però, va veure com la selecció espanyola els passava per sobre (4-0)

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut