Chris Froome, guanyador del Tour 2017 (EFE)
Chris Froome, guanyador de quatre Tours (EFE)
Ciclisme

El Tour de França podria vetar la participació de Chris Froome

L'organitzador de la ronda francesa podria estar pressionant la UCI perquè prengui una decisió abans del juliol, en cas contrari podria impedir la participació del ciclista britànic, segons revela Press Association Sport

Actualitzat

El britànic Chris Froome (Sky), quàdruple vencedor del Tour de França, podria no optar al cinquè títol aquest estiu si abans no es resol el cas del seu positiu per salbutamol en la passada Volta a Espanya. ASO, organitzador de la ronda francesa, podria estar pressionant la UCI perquè prengui una decisió abans del juliol, en cas contrari podria impedir la participació del ciclista britànic, segons revela Press Association Sport.

Froome va superar els nivells permesos de salbutamol en una mostra presa en la passada Volta a Espanya. Malgrat això, el líder de l'Sky ja ha competit aquesta temporada a la Volta a Andalusia i la Tirrè-Adriàtic i recentment va anunciar la seva participació al Tour dels Alps com a preàmbul del Giro d'Itàlia.
 
En un altre front de pressió, el president de la UCI, el francès David Lappartient, ja va contactar amb l'Sky per a la suspensió de Froome, encara que va admetre que té dret a competir segons les regles de l'organisme que presideix.

ARXIVAT A:
Tour de França
Anar al contingut