Hoquei patins

El Tecnol Reus supera el Noia Freixenet (6-3) i empat del Barça Sorli Discau contra el Porto (4-4)

El Tecnol Reus ha guanyat el Noia Freixenet per 6-3 en el primer partit de la Final a 6 de la Lliga Europea d'hoquei patins. Els del Baix Camp, que han marxat amb un 3-0 favorable al descans, s'han imposat als de Ferran López gràcies a l'encert de Xavi Caldú, que ha fet tres gols, en el tram final del matx. Els altres gols reusencs els han marcat Alessandro i Mirko Bertolucci i Jordi Molet. Guillem Cabestany, en dues ocasions, i Francesc Bargalló havien reduït distàncies per part del Noia. La primera jornada s'ha completat amb l'empat a 4 gols entre el Porto i el Barça.

El Barça, que sempre ha anat avançant-se en el marcador gràcies a les dianes de Paez, Ordeig, Reinaldo i Carlos López, s'ha deixat empatar pel Porto en els minuts finals. L'equip de Ferran Pujalte ara haurà d'esperar a conèixer el resultat del partit d'aquest divendres entre el Valdagno i els portuguesos, per saber quin és el resultat que necessita davant el club local per disputar la final de diumenge.

En el grup F, format íntegrament per clubs catalans, aquest divendres es jugarà el Vic-Reus (a les 18.00 hores, pel 33).