El "New Zealand" està escombrant l'"Oracle" a San Francisco. (Foto: EFE)
Vela

El Team New Zealand fa un altre pas cap a la conquesta de la Copa Amèrica

El Team New Zealand ha fet un altre pas endavant per guanyar la Copa Amèrica de vela en derrotar per quarta vegada el seu rival i defensor del títol, l'"Oracle" nord-americà. Ara, el marcador està amb un 4 a 0 per als neozelandesos. Això vol dir que només necessiten 5 triomfs més per assegurar-se la victòria absoluta.

Actualitzat
El Team New Zealand ha fet un altre pas endavant per guanyar la Copa Amèrica de vela en derrotar per quarta vegada el seu rival i defensor del títol,  l'"Oracle" nord-americà. Ara, el marcador està amb un 4 a 0 per als neozelandesos. Això vol dir que només necessiten 5 triomfs més per assegurar-se la victòria absoluta.

Aquesta matinada, el "New Zealand" ha guanyat la cinquena prova per un marge d'1 minut i 5 segons. La sisena no s'ha disputat perquè l'"Oracle" ha decidit ajornar-la -hi té dret, segons el reglament- per tenir més temps per pensar quina estratègia pot intentar per mirar de capgirar una situació molt complicada.

Els nord-americans van ser sancionats amb dos punts per haver fet modificacions irregulars en el seu vaixell, i pràcticament tenen impossible poder defensar el títol que van obtenir el 2010.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut