El Sevilla goleja un València en inferioritat i se situa en el liderat provisional de la Lliga (3-0)

El Sevilla s'ha situat en el liderat provisional de Primera Divisió després de golejar el València per 3-0 en el segon partit avançat de l'onzena jornada de Lliga que s'ha disputat al Sánchez Pizjuán. Els visitants s'han quedat amb deu en el minut 17 per l'expulsió de Silva i amb superioritat numèrica, els sevillistes no han tingut problemes per sumar la vuitena victòria de la temporada. Escudé ha inaugurat el marcador aprofitant una greu errada de Cañizares i en la represa, Luis Fabiano i Kanouté han culminat la golejada.

El partit del Sánchez Pizjuán ha començat molt tens i ràpidament s'ha vist que els dos equips no acabarien amb els 11 jugadors sobre el terreny de joc. Ja en el primer minut, l'àrbitre Megía Dávila ha perdonat l'expulsió a Alves per una agressió sobre Silva. El jugador canari del València ha decidit prendre's la justícia per compte propi i després de veure una targeta groga, ha deixat el seu equip amb deu en el minut 17 per donar un cop de colze al lateral brasiler.

Amb superioritat numèrica, el matx encara s'ha posat més de cara per al Sevilla ja que només un minut després, Escudé ha inaugurat el marcador. El central francès ha xutat amb potència des de fora de l'àrea una falta en curt de Luis Fabiano i ha fet el seu primer gol a la Lliga gràcies a la col·laboració de Cañizares, que s'ha empassat la pilota de forma incomprensible. Tot i aquesta errada, el porter valencianista s'ha refet i en el minut 21 ha evitat el 2-0 desviant amb una mà providencial un cop de cap de Kanouté. El domini dels locals ha estat absolut i Adriano també ha tingut una nova ocasió per fer el segon, però la seva rematada ha sortit fregant el pal. Abans del descans, el València ha pogut fer l'empat a un per mitjà de Villa. Palop, molt atent, ha desviat el xut del petit davanter asturià.

Només començar la segona part, de nou Villa ha estat a punt de sorprendre Palop. El porter del Sevilla estava molt avançat però ha rectificat a temps per evitar l'empat dels visitants. I del possible empat a un, en el minut 55 ha arribat la sentència per part dels homes de Juande Ramos. Alves ha fet una gran assistència a Luis Fabiano i el brasiler ha rematat al fons de la xarxa de Cañizares. El públic local ha disfrutat encara més quan Quique Sánchez Flores ha decidit substituir Joaquín. L'exjugador del Betis ha passat pràcticament desapercebut i ha rebut una gran xiulada de l'afició sevillista quan es retirava cap als vestidors.

L'entrada de Vicente, que ha tornat a jugar després de recuperar-se d'una lesió al turmell, no ha estat el revulsiu del València, i en el minut 70 ha arribat la sentència definitiva. Kanouté, en la segona oportunitat que ha tingut, no ha perdonat i amb el seu novè gol de la temporada s'ha situat "pichichi" en solitari de la Lliga. En ple festival local, Kanouté ha estat a punt de fer el quart però no ha arribat a la rematada tot sol al segon pal en un Sánchez Pizjuán que ha acabat fent l'onada.

El Sevilla ha sumat la sisena victòria en sis partits disputats al seu estadi aquesta temporada i amb 25 punts, supera el Barça a la classificació i és el líder provisional a l'espera del resultat dels blaugranes a Mallorca. Per la seva banda, el València ha agreujat encara més la seva crisi i per si fos poc, en l'últim minut la desgràcia s'ha tornat a aliar contra els visitants ja que el brasiler Edu s'ha retirat en llitera amb una greu lesió al genoll.