Carriço celebra el segon gol del Sevilla a Florència (Reuters)

El Sevilla derrota la Fiorentina i defensarà el títol de la Lliga Europa contra el sorprenent Dnipro

L'equip d'Unai Emery ha derrotat sense problemes la Fiore per un global de 5 a 0, i els ucraïnesos han donat la gran sorpresa eliminant el Nàpols

El Sevilla s'ha classificat de forma brillant per a la final de la Lliga Europa i podrà defensar el títol aconseguit la temporada passada en aquesta competició. L'equip d'Unai Emery, que s'havia imposat a l'anada al Sánchez Pizjuán per 3 a 0, s'ha tornat a desfer sense problemes de la Fiorentina en la tornada per 0 a 2 i ha resolt l'eliminatòria per un contundent global de 5 a 0.

L'actual campió no ha volgut sorpreses i ha convertit el duel en un tràmit amb dos gols en els primers 30 minuts. Bacca ha inaugurat el marcador i Carriço ha fet el segon aprofitant la feblesa de la defensa italiana. Amb aquest resultat s'ha arribat al descans i en la represa, el Sevilla ha baixat la intensitat i s'ha deixat anar abans d'hora. Tot i això, la Fiore s'ha quedat sense marcar el gol de l'honor malgrat disposar d'un penal fallat per Ilicic, que ha xutat als núvols.

El Dnipro, rival a la final de Varsòvia

El Sevilla ha certificat el pas per a la quarta final europea en l'última dècada i s'enfrontarà a la final que es disputarà a Varsòvia el pròxim 27 d'agost al sorprenent Dnipro ucraïnès, que en l'altra semifinal ha superat el Nàpols, que partia com a gran favorit de l'eliminatòria. Després de l'empat a un de l'anada a San Paolo, en la tornada un solitari gol de Seleznyov en el minut 58 ha deixat fora de combat l'equip de Rafa Benítez.