El Sabadell frena la ratxa de l'Alcorcón i tanca la primera volta a dos punts del "play-off" d'ascens (2-0)

El Sabadell ha frenat la ratxa de l'Alcorcón i ha trencat una ratxa de dues derrotes consecutives. Els vallesans s'han imposat a un dels equips més en forma de la categoria amb gols d'Abraham Paz i Manu Lanzarote i tanquen la primera volta amb 30 punts, a només dos de la zona de "play-off" d'ascens.

Goni debuta de titular

Lluís Carreras ha fet debutar Raúl Goni, l'últim fitxatge del Sabadell en el mercat d'hivern, en l'onze titular. En un partit exigent contra l'Alcorcón a la Nova Creu Alta, el nou central vallesà ha rendit a un gran nivell i ha vist com el seu nou equip ha fet un dels millors partits de la temporada davant l'equip revelació de la categoria.

Després d'un primer quart d'hora en què tots dos equips s'han dedicat a estudiar-se, el Sabadell ha començat a estirar línies i, en el minut 23, Lanzarote ha donat el primer avís sobre la meta visitant amb un xut des de la frontal desviat per Manu. Només quatre minuts després, els arlequinats s'han avançat en el marcador. En una jugada a pilota aturada, Lanza treu un córner al primer pal i Abraham Paz, de cap i sense oposició, ha fet l'1-0, el seu primer gol de la temporada. L'Alcorcón ha intentat reaccionar, però ha estat el Sabadell qui, abans del descans, hauria pogut incrementar l'avantatge amb una rematada defectuosa del mexicà Uli Dávila.

Lanzarote fa la sentència

En l'inici de la represa i en una jugada sense aparent perill, el Sabadell s'ha trobat amb el segon gol. Després d'un embolic a l'àrea de l'Alcorcón, Lanzarote, que es troba en estat de gràcia, l'ha resolt amb un xut col·locat amb la seva esquerra de seda per fer el seu setè gol en els últims nou partits.

Amb dos gols al sarró, el Sabadell ha endarrerit línies i ha cedit tota la iniciativa a l'Alcorcón, que ha buscat amb insistència retallar distàncies, però sense gaire profunditat. En l'ocasió més clara, Nauzet ha desviat a córner el xut de Dani Nieto.

En un tram final més plàcid del que es podia preveure, Carreras ha premiat amb el canvi Lanzarote, el millor jugador sobre la gespa, i que ha estat acomiadat amb una gran ovació per l'afició vallesana. Uli Dávila ha disposat d'una última ocasió claríssima per arrodonir el triomf d'un Sabadell que ha trencat una ratxa de dues derrotes consecutives i que amb 30 punts tanca la primera volta a només dos de la zona de "play-off" d'ascens a Primera Divisió.