Segona Divisió

El Sabadell empata amb el Recreativo (0-0) i no podrà disputar el "play-off"

El Sabadell empata a res amb el Recreativo (0-0) a la Nova Creu Alta i no pot accedir al "play-off" d'ascens a Primera Divisió. Els arlequinats no han pogut passar de l'empat davant del conjunt andalús i acaben la temporada en novena posició amb 59 punts.

Aníbal ha protagonitzat la primera aproximació i Hidalgo, més tard, ha enviat el primer xut cap a la porteria del Recreativo. Nauzet ha hagut de sortir, just després, per evitar una acció atacant dels andalusos. Al minut 22 ha arribat la primera oportunitat de gol clara. Una rematada de Ciércoles que s'ha trobat amb una mà salvadora de Cabrero. Mes tard, Aníbal ha protagonitzat una rematada a partir d'una centrada de Cristian, però sense àngle l'ha enviat fora en el que ha estat una nova ocasió pels arlequinats. Cabrero ha tornat a salvar els mobles al Recre després d'una rematada d'Hidalgo que ha tret fora pels pèls. Hidalgo, a cinc minuts pel descans, ha rematat a boca de canó i Cabrero, altre cop, ha salvat el gol dels arlequinats.

A la segona, Nauzet ha salvat el Sabadell d'una rematada de Linares. Cabrero també ha aturat una arribada de Sotan Tanabe que ha acabat al terra i a les acaballes, el partit ha arribat trencat. Nauzet ha tornat a intervenir en una acció de Linares bona. El Recreativo ha perdonat el gol però el Sabadell també ha perdonat. Carlos Hernández també l'ha tingut al final i just després Nauzet ha sortit fora de l'àrea i ha comès falta sobre Nong per salvar la contra i ha acabat expulsat. Amb l'empat a zero, cap dels dos equips disputarà el "play-off" d'ascens. Els arlequinats acaben la temporada a la novena posició amb 59 punts.