El Barça B acaba la temporada tercer de la Segona A després de guanyar l'Hèrcules (1-2)

El F. C. Barcelona B ha tancat la temporada amb un triomf al camp de l'Hèrcules (1-2), que el deixa tercer de la classificació de la categoria. Els d'Eusebio han quedat darrere de Deportivo i Eibar, que pugen a Primera de forma automàtica, i davant de Múrcia, Sporting, Las Palmas i Còrdova, que jugaran la promoció d'ascens.

El partit entre el Barça i l'Hèrcules s'ha jugat en un ambient molt crispat. L'escàs públic del José Rico Pérez estava més ocupat en demanar la marxa de la directiva del club alacantí que d'animar a un equip que la propera temporada jugarà a Segona B. Munir ha marcat el primer gol del filial del Barça agafant a la contra la defensa local en el minut 18. Els alacantins, en un atac d'orgull, han sortit del seu camp. En una jugada en què la defensa visitant s'ha encomanat de la manca d'intensitat del seu rival, Ortiz hauria pogut empatar per l'Hèrcules en el minut 23. El seu xut ha sortit massa creuat. Ferreiro ha xutat al travesser en el minut 29. Però segons abans del descans Bagnack ha marcat el segon dels blaugranes, recollint una pilota solta dins l'àrea petita en un córner. Un gol que fins i tot ha festejat part del públic.

En la segona meitat la desconnexió entre l'Hèrcules i els seus seguidors ha estat encara més gran, amb els aficionats xiulant els jugadors. Tant els que jugaven, com els que escalfaven, com els que seien a la banqueta (Portillo ha estat el més escridassats entre els suplents). Mentrestant, sobre la gespa, el joc seguia. En el minut 55 Eldin Hadzic ha aprofitat una assistència de De Lucas a la contra per marcar el gol local. El mateix golejador ha tingut el gol de l'empat en una rematada a boca de canó que ha aturat Bañuz. Els joves jugadors d'Eusebio han endarrerit les seves posicions en la segona meitat, i l'Hèrcules ho ha aprofitat per millorar la seva imatge.