Segona Divisió

El Girona signa la permanència amb una golejada al Dépor (3-1) a Montilivi

El Girona ha guanyat el Dépor a Montilivi (3-1) i jugarà una temporada més a Segona Divisió. Els blanc-i-vermells s'han avançat al marcador a través d'Ortuño, a la primera part i de Felipe i Eloi Amagat, a la segona. Arizmendi, a les acaballes, ha anotat el gol de l'honor que no ha esborrat les opcions de permanència dels gironins que disputaran la setena temporada consecutiva a la categoria de plata.

La combinació entre Felipe i Ortuño a l'inici de partit no ha pogut finalitzar-la el davanter cedit pel Granada perquè la defensa s'ha anticipat. El Girona ha començat estirant-se en els primers minuts, amb arribades protagonitzades per Jandro, Felipe i Ortuño. Precisament, en una d'aquestes, Felipe ha perdonat, sol davant el porter gallec Fabricio, ha rematat fora. Timor, dos minuts més tard, també l'ha tingut i el xut ha sortit fora. Just després Iván López, anticipant-se en la sortida d'un córner, ha tornat a generar perill a la porteria gallega. Borja Bastón i rematada de Toxea, l'ocasió més clara fins aleshores del Dépor a Montilivi. Ortuño, ha tornat a aparèixer, al minut 42 i ha avançat els blanc-i-vermells al marcador. Novè gol després de passar la pilota per sobre del porter.

A la segona, una centrada d'Iván López ha posat la pilota als peus d'Ortuño que no ha pogut finalitzar amb èxit l'ocasió clara perquè un defensa ha allunyat la pilota. Jandro s'ha trobat amb Fabricio que ha evitat el segon gol dels blanc-i-vermells. Al 54, Felipe ha aparegut i gràcies a una assistència d'Ortuño ha marcat el segon. La permanència estava encara més a prop. Eloi Amagat, nou minuts més tard, s'ha tret un gol de la màniga i després d'apropar-se sol dins l'àrea ha superat Fabricio. Abans del final, una mala sessió enrere cap a Becerra no ha pogut resoldre-la correctament i Arizmendi ha enviat la pilota al fons de la porteria. Tot i el gol de l'honor, el Girona ha assolit la permanència i disputarà una temporada més a la categoria de plata amb Pablo Machín a la banqueta. El president del Girona, Francesc Rebled, ha assegurat que l'entrenador serà el tècnic del Girona la pròxima temporada.

I mentre el Girona ha assolit la permanència, qui ha perdut la categoria ha estat l'Hércules, el Mirandés, el Madrid Castella i el Jaén.