Futbol

El Reus rasca un punt a l'Osasuna a l'estadi d'El Sadar (0-0)

Els d'Aritz López Garai s'han mostrat superiors en el primer temps, però en el segon han patit davant d'un Osasuna que ha anat guanyant terreny

Actualitzat

El Reus, amb 33 punts, visitava l'Osasuna a El Sadar, que amb 42 era l'últim equip que ocupava posicions de play-off. Tot i que l'Osasuna era el conjunt local, el Reus ha estat millor en un primer temps en què no hi ha hagut gols. Els de López Garai han apropat el perill a l'àrea contrària i a la vegada, s'han mostrat sòlids en defensa. Els atacs de l'Osasuna han arribat a partir de pilotes penjades a l'àrea buscant algun error defensiu del Reus que pogués propiciar una jugada de perill.

El segon temps ha començat amb un nom destacat, Karim Yoda. L'extrem francès del Reus, que ja havia deixat alguna bona acció a la primera part, ha rematat des de fora de l'àrea una ocasió que ha sortit fora. Assistit per Máyor, just després, Yoda ha tornat ha provar-ho amb un xut que ha acabat lleugerament desviat. L'Osasuna, que ha vist com li anul·laven un gol, patia davant del Reus que exercia una pressió molt alta. Però el conjunt local, tot i patir, ha anat guanyant terreny i ha tingut l'ocasió més clara abans del minut 60 per avançar-se al marcador. El xut de Quique s'ha estavellat a la base del pal i ha acabat a les mans d'Edgar Badia. Querol, amb una canonada ajustada al pal, ha pogut marcar en l'últim minut de partit. Un partit en què la nota negativa ha estat la lesió de Vítor Silva. Els de López Garai, però, s'han endut un punt d'un estadi complicat i sumen la segona setmana seguida puntuant.  

 

Anar al contingut