El Reus desaprofita un penal i no troba la manera de marcar davant d'un UCAM Múrcia molt defensiu (0-0)

L'àrbitre ha estat protagonista en fer repetir un penal que Ricardo Vaz havia marcat a la primera però que ha fallat després

El Reus ha empatat sense gols a casa contra l'UCAM Múrcia, en un partit en què els de Natxo González han merescut quedar-se amb els tres punts.

La primera acció de perill en el partit ha arribat al minut 22. L'ha protagonitzat el davanter del Reus Miramón, que ha rematat massa alt després d'una centrada de Migue García. A la mitja hora de joc, Alberto Benito s'ha lesionat a l'espatlla i ha hagut de ser substituït per Campins.

Fins al descans, el protagonista ha estat l'àrbitre, el madrileny Valentín Pizarro Gómez. Al minut 32 ha xiulat un penal favorable al Reus, per una caiguda de Ricardo Vaz dins de l'àrea. El portuguès ha marcat des dels onze metres, però el col·legiat ha fet repetir el xut. A la segona, Vaz ha fallat. El mateix davanter ha desaprofitat uns minuts més tard una ocasió clara de gol enmig d'un partit ple de nervis i de protestes per l'actuació arbitral. L'UCAM Múrcia no ha intimidat la porteria d'Èdgar Badia durant tot el primer temps.

En la represa, el joc ha estat encara més travat. L'equip murcià s'ha dedicat a defensar la seva àrea, mentre que el Reus, amb més ganes que encert, ha estat l'únic que ha fet algun mèrit per marcar. Olmo ha rematat a fora per poc després d'un córner i Atienza ha obligat a intervenir el porter visitant amb una rematada de cap. Ja en temps afegit, l'oportunitat l'ha tingut Migue García.

Res ha impedit el tretzè empat de la temporada. El conjunt roig i negre ja té 40 punts i es manté allunyat a set del descens.