Una de les dues Copes de França conquerides fa anys pel Rennes
Futbol internacional

El Rennes troba les dues Copes de França que havia perdut

El club de la Bretanya ha explicat en un comunicat que ha localitzat els dos trofeus que va conquerir el 1965 i el 1971

Actualitzat

El Rennes, que milita a la Primera Divisió francesa, ha anunciat que ha trobat les rèpliques de les dues Copes de França que ha guanyat en la seva història (1965 i 1971), que estaven perdudes des de feia temps. "El Rennes té ja en el seu poder els dos trofeus -els únics grans que ha guanyat- i pot continuar amb el seu procés de valorització de la seva pròpia història", ha explicat en comunicat el club de la Bretanya (nord-oest de França).   

A la Copa de 1965 el Rennes li va perdre la pista quan la va prestar a la Lliga de Bretanya de futbol. "Ningú la va reclamar llavors. Va ser per la recent sol·licitud del club (el president Olivier Letang es va implicar en l'assumpte) quan va ser possible identificar el trofeu tan desitjat", ha exposat l'entitat.  

El cas del trofeu de 1971 és encara més curiós, ja que aquesta Copa estava en un lloc desconegut, tot i trobar-se en les pròpies instal·lacions del club. "A causa de les nombroses mudances, i passats els anys, el trofeu va estar tan ben preservat que el seu lloc exacte no el coneixien ni els treballadors actuals de l'entitat".

Gràcies a la intervenció del servei de documentació i dels amants de la història del club, com els membres de Rouge Mémoire, va ser possible trobar el guardó en una de les sales del Roazhon Park.

Anar al contingut