Isco i Bale celebren el quart gol del Madrid (EFE)

El Reial Madrid trenca la seva mala ratxa de 4 empats consecutius amb una golejada al camp del Betis (1-6)

Tot i que l'entrenador del Madrid havia negat que l'equip estava en crisi, el cert és que quatre empats seguits l'havien deixat tocat. Davant del Betis, els blancs han millorat molt la seva intensitat durant la primera part, i això s'ha traduït en gols i punts

Daniel AlentoActualitzat

El Reial Madrid ha trencat la seva ratxa de 4 empats consecutius, 3 en Lliga i 1 en Lliga de Campions, amb un triomf clar, contundent i sense cap mena de dubte davant del Betis (1-6). El tècnic blanc, Zinedine Zidane, s'havia queixat que els seus jugadors no començaven els partits amb la intensitat necessària per guanyar, i aquest dissabte els seus futbolistes han demostrat que han pres nota de les seves paraules, com a mínim durant els primers 45 minuts. Tampoc els ha calgut més.

El Reial Madrid ha trigat només 3 minuts a marcar, en una jugada a pilota aturada. Raphael Varane ha rematat de cap a l'escaire la centrada des de l'esquerra de Tony Kroos. El Betis ha volgut igualar en velocitat els seus rivals en un començament frenètic, d'anada i tornada. Precisament, la mena de joc on el Madrid es troba com peix en l'aigua. En el minut 6, Gareth Bale ha deixat espai a la banda a Isco amb una passada de taló però Cristiano Ronaldo, quan el més fàcil era marcar, ha xutat alta la centrada del malagueny. En el minut 14, ha estat Bale, qui ha rematat al pal una centrada de Marcelo.

L'equip andalús ha rebut un nou cop en el minut 31, després d'una pilota perduda per Joaquín en el mig del camp. Kroos ha conduït un contraatac que Karim Benzema ha definit amb un toc de gran classe per fer el 0 a 2. Tres minuts més tard, un xut de Benzema des de fora de l'àrea ha rebotat en un defensa i la pilota ha acabat anant a Marcelo, que ha definit des del punt de penal. Tot i que el brasiler era en fora de joc, el gol ha estat donat com a vàlid. A la contra, els blancs han fet el 4 a 0 un minut abans del descans. Una jugada que ha començat amb un servei de córner del Betis, i que ha acabat amb una passada exquisida de Pepe pel gol d'Isco.

La reacció del Betis dura poc

Els madridistes no han tornat de vestidors amb les mateixes ganes del començament del matx i el Betis ho ha aprofitat per arribar amb perill a la porteria de Keylor Navas. Rubén Castro no ha aconseguit marcar en les dues primeres ocasions, però si ho ha fet a la tercera, en el minut 55, Álvaro Cejudo, que havia entrat en joc després del descans. El patiment blanc ha acabat en el minut 61. Benzema no ha arribat a rematar en bones condicions una centrada de Cristiano Ronaldo, però Isco ha recollit la pilota per anotar el seu segon gol de la nit amb un xut perfectament col·locat a l'escaire.

El cinquè gol del Madrid ha deixat sense aire els bètics, que tot i continuar dominant amb el permís del seu rival, ja no han tornat a donar sensació de poder posar en problemes els visitants. En el minut 78, Cristiano Ronaldo ha aconseguit el seu gol fent bona una assistència de Morata. El davanter portuguès ha disposat d'una nova oportunitat de marcar en el minut 85, però ha xutat fora. Tot seguit, a l'altra porteria, Joaquín ha arribat fins a la línia de fons. La seva centrada, en l'última jugada destacada del matx, s'ha passejat per l'àrea petita sense trobar rematador.