Eurolliga

El Reial Madrid s'imposa amb solvència a l'Olympiacos en el partit inaugural de l'Eurolliga (83-65)

El base menorquí Sergi Llull, màxim anotador amb 22 punts, ha liderat el debut victoriós del Reial Madrid davant d'un rival que s'ha enfonsat després del descans

David CarballoActualitzat

Dos grans del bàsquet europeu s'han vist les cares en el partit inaugural d'una nova edició de l'Eurolliga, considerada per molts com la millor de la història. El Reial Madrid, campió fa dues temporades, ha arrencat amb una victòria convincent per 83-65 contra un Olympiacos que s'ha enfonsat després del descans.

Els blancs, liderats per un incommensurable Sergi Llull, màxim anotador del partit amb 22 punts, 15 en un primer quart espectacular, han començat amb bon peu davant d'un rival que només ha plantat cara en els primers 20 minuts. Amb Spanoulis com a director d'orquestra, els grecs han arribat al descans només dos punts per sota en el marcador (42-40) i amb les opcions intactes de lluitar per la victòria.

La igualtat s'ha mantingut fins a l'últim període, quan els homes de Pablo Laso han aprofitat el col·lapse ofensiu de l'Olympiacos, que només ha anotat 25 punts després del descans, per certificar un triomf en un debut europeu més plàcid del que es preveia. Llull, sens dubte el jugador més destacat del matx, ha culminat la seva gran actuació amb un triple marca de la casa en l'última jugada.