El Reial Madrid s'imposa a Getafe per 1-2 amb el primer gol de Cristiano a la Lliga aquesta temporada

Victòria gris dels homes de Zidane, que han pogut sumar els tres punts quan quedaven cinc minuts per al final amb un gol de Cristiano

Encara no havia marcat aquesta lliga, però el primer gol de Cristiano en aquesta competició ha servit per donar els tres punts al seu equip, quan tothom pensava que l'enfrontament acabaria en empat. S'havien avançat els blancs sis minuts abans del descans, amb un gol de Benzema. La defensa local havia sabut aguantar bé els atacs visitants. Fins i tot sense passar per molts moments d'angúnia. Tot just un parell d'intervencions de Guaita. Però una errada de Cala en un servei de falta en zona defensiva ha provocat tot un seguit de despropòsits. Cala ha relliscat i ha picat malament la pilota. Després, un mal control, i un malentès en defensa, han deixat Benzema amb avantatge davant la porteria. Sense fer gairebé res de bo, el Reial Madrid ja guanyava.

I els blancs s'han relaxat. Tant, que el Getafe s'ha despertat quan s'havien jugat deu minuts de la segona part i ha igualat el marcador. Una centrada amb Jorge Molina en fora de joc que la mateixa defensa blanca ha acabat enviant al fons de la porteria defensada avui per Kiko Casilla.

Com en altres partits d'aquesta mateixa lliga, als de Zidane els han entrat les presses, i amb les presses ha arribat el desordre. Tot i això, ha disposat d'ocasions per tornar a agafar avantatge en el marcador. Alguna d'incomprensiblement fallada per Cristiano. Però en el minut 85, Isco ha enviat una passada a l'espai que Cristiano ha aprofitat perfectament per batre Guaita. 1-2, i el Reial Madrid que sumava la quarta victòria en quatre partits com a visitant aquesta lliga. Això sí, el seu joc, de moment, continua sense convèncer.