James Rodríguez ha viscut una gran nit (EFE)

El Reial Madrid goleja el Betis en la gran nit de James Rodríguez al Bernabéu (5-0)

James Rodríguez ha donat davant el seu públic una exhibició de futbol, amb 2 gols, una assistència a Bale i participant en la jugada del gol de Benzema. Keylor Navas i Gareth Bale també s'han reivindicat en la golejada del Madrid al Betis

Daniel AlentoActualitzat

La visita del Betis al Bernabéu ha permès al Reial Madrid tancar les discussions al voltant del seu joc i congraciar-se amb l'afició gràcies als seus cinc gols. El debat sobre els problemes amb el gol del Reial Madrid ha durat només 2 minuts en el debut de l'equip davant de la seva afició. Centrada de James Rodríguez, titular després de la seva suplència en la primera jornada davant l'Sporting, i rematada de cap del discutit Gareth Bale. El gal·lès ha aprofitat la passivitat dels centrals bètics per obrir el marcador. Els atacs del Madrid arribaven sense treva a la porteria d'Antonio Adán, una de les peces que va fer servir Mourinho en la seva guerra contra Iker Casillas quan l'ara porter del Màlaga tenia contracte amb els blancs.

Els de Benítez, però, s'han pres un descans d'un quart d'hora que els visitants han aprofitat per trenar dues bones jugades a la contra. Cristiano Ronaldo, en una arribada en solitari que ha resolt Adán, ha donat el tret de sortida a una nova ofensiva. James ha reivindicat la seva condició innegable de titular en el minut 38 amb un gol espectacular de falta des de la banda dreta de l'atac quan tothom esperava una centrada. Rubén Castro no ha pogut reduir distàncies en un bon atac del Betis. Keylor Navas li ha tret la pilota dels peus a 4 minuts del descans.

James, omnipresent

Només començar la segona part, Benzema ha anotat el tercer gol dels de Benítez culminant una combinació entre Danilo, James i Bale. El francès era un altre dels que tornava a la titularitat, en el seu cas després de superar una lesió muscular. James ha marcat el quart gol madridista de xilena en el minut 50, en una nit espectacular del colombià. Isco ha entrat en el lloc de Benzema en plena apoteosi blanca.

En el minut 58, Adán ha evitat el gol de Cristiano en una arribada clara del portuguès. El Betis podria haver aconseguit el seu gol en el minut 61, en un penal de Varane sobre Jorge Molina que ha xutat Ruben Castro. Navas l'ha aturat. Dos minuts més tard, entre Adán i la seva defensa han frustrat novament les ànsies golejadores de Cristiano. Sergio Ramos també s'ha animat a rematar de xilena, i ha enviat la pilota al pal en el minut 78. A dos minuts del final, Bale ha segellat la reconciliació amb la seva afició amb el cinquè gol de la nit, aconseguit amb un fort xut des de la frontal de l'àrea. L'únic madridista descontent al final dels 90 minuts ha estat un Cristiano Ronaldo que ha marxat amb les mans buides.