Frenkie de Jong, jugador de l'Ajax
Frenkie de Jong, jugador de l'Ajax
Futbol internacional

El Reial Madrid estaria disposat a pagar 80 milions d'euros per fitxar l'holandès Frenkie de Jong

Segons el diari holandès "De Telegraaf", el conjunt blanc ja hauria ofert aquesta quantitat per tenir els serveis del jove talent de només 21 anys, futbolista pretès des de fa temps pel Barça i per altres grans clubs d'Europa com el París Saint-Germain i el Manchester United

Actualitzat

El Reial Madrid estaria disposat a pagar 80 milions d'euros pel fitxatge de Frenkie de Jong, migcampista holandès de l'Ajax d'Amsterdam que figura en la llista de futuribles del Barça per a la pròxima temporada. Segons el diari holandès "De Telegraaf", el conjunt blanc ja hauria ofert aquesta quantitat per tenir els serveis del jove talent de només 21 anys, futbolista també pretès per altres grans clubs d'Europa com el París Saint-Germain i el Manchester United.

L'estiu passat, el Barça ja va fer dues ofertes per De Jong que el director esportiu de l'Ajax, Marc Overmans, va rebutjar en considerar que estaven lluny del valor de mercat del jugador. Ara, Florentino Pérez somia a arrabassar el jugador al club blaugrana com a recanvi de garanties per a Luka Modrid i Toni Kroos, tot i que De Jong ja ha manifestat en més d'una ocasió el seu desig de jugar al Camp Nou en un futur pròxim.

ARXIVAT A:
Reial Madrid
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut