El Reial Madrid encaixa davant l'Unics Kazan la primera derrota com a local de la temporada (75-85)

El Reial Madrid ha perdut el primer partit de la temporada com a local davant l'Unics de Kazan (75-85). El Laboral Kutxa ha arribat als 25.000 punts en l'Eurolliga derrotant l'Olympiacos (89-70) i l'Unicaja ha perdut en l'última jugada contra l'Alba de Berlín (79-78)

El Reial Madrid ha sumat la segona derrota a l'Eurolliga i primera com a local de la temporada, en perdre a casa davant l'Unics de Kazan (75-85) en la setena jornada de la fase de grups. Els de Pablo Laso han vist tallada una ratxa de 21 victòries consecutives en competició europea en la seva pista. Els russos han començat manant  (12-21) amb dos jugadors molt inspirats, Keith Langford (14 punts, 5 rebots) i el pivot exmadridista D'Or Fischer (25 punts, 8 rebots, 5 taps).

Els blancs han reduït a 1 punt el seu desavantatge en els dos minuts finals del primer quart (22-23) per posar-se per davant en el segon. Al descans el resultat era de 46 a 42. En el tercer quart el panorama ha tornat a canviar. Després de 2 triples de Curtis Jerrells (23 punts, 8 rebots, 5 assistències i 5 de 7 en triples) els russos han recuperat el comandament del marcador i ja no se l'han deixat prendre.

Laboral Kutxa, equip històric de l'Eurolliga

El Laboral Kutxa s'ha convertit en el primer equip en arribar als 25.000 punts a l'Eurolliga, amb una cistella de Fernando San Emeterio. Els bascos ho han celebrat amb una clara victòria davant l'Olympiacos. Els locals han obert forat en els últims dos minuts del primer quart i l'ha mantingut fins el descans (44-37) davant un equip grec on Bryant Dunston (12 punts, tots en els primers 20 minuts) i Vassilis Spanoulis (27 punts, 12 en la primera part) estaven massa sols (12 punts en la primera part cadascun). Els bascos han obert la segona meitat amb un parcial de 10 a 2 que ha assegurat el seu triomf per 89 a 70. Els màxims encistelladors locals han estat Thomas Heurtel (18 punts, 4 rebots, 4 assistències) i Davis Bertans (17 punts).

Unicaja cau en els últims segons

L'Unicaja ha perdut a la pista de l'Alba de Berlín per un sol punt, 79 a 78. Els de Joan Plaza han arribat a tenir un avantatge de 10 punts en el tercer quart. Els alemanys, però, s'han recuperat per posar-se 5 amunt a 3:30 del final. Els malaguenys s'han refet amb una pilota recuperada per Fran Vázquez. A falta de 6 segons i després de recuperar una nova pilota amb empat a 77, Jayson Granger ha tingut 2 tirs lliures però només ha ficat un. I en el temps que quedava Redding (17 punts) ha anotat la cistella definitiva.