Sergi Llull supera Zizic en una jugada d'atac del Reial Madrid davant del Darüssafaka (EFE)
Eurolliga

El Reial Madrid certifica el pas a la Final Four amb una victòria contundent davant del Darüssafaka Dogus (78-89)

Els blancs han dominat amb autoritat el quart partit i han deixat sense cap opció els turcs

El Reial Madrid s'ha assegurat la seva presència a la Final Four de l'Eurolliga que es jugarà a Istambul després de superar el Darüssafaka Dogus al quart partit (78-89)

Els turcs han anat tot el partit a remolc dels de Pablo Laso, han plantat cara en l'intent de forçar l'empat a dues victòries en el còmput global de l'eliminatòria però els blancs segueixen vivint el seu gran moment i no han deixat cap opció a l'equip de David Blatt i és que han arribat a guanyar de 17 punts.

Sergi Llull, amb 17 punts, ha liderat un cop més el Reial Madrid. Aquesta vegada, però, el menorquí ha compartit protagonisme amb tres companys molt destacats com Trey Thompkins (15 punts), Anthony Randolph (15 punts) i Luka Doncic (11 punts, 3 rebots i 7 assistències).

De la banda del Darussafaka, la major part del joc ha quedat reduïda en el triangle format per l'atac de Wanamaker (25 punts), el gran treball defensiu de Zizic i l'omnipresent Wilbekin. La resta dels seus companys han tingut una participació més aviat testimonial.

El Reial Madrid jugarà la semifinal contra el Fenerbahçe el proper divendres 19 de maig.