Bàsquet

El Regal Barça i el Madrid es perfilen com els grans favorits en la presentació de la temporada 2009-2010 de l'ACB

L'ACB ho ha venut com una temporada de cine. Ara caldrà veure si tots els directors i actors ofereixen l'espectacle que s'espera de la millor competició de bàsquet del món després de l'NBA. Tot fa pensar que el paper principal està reservat a dos equips: el Regal Barça i el Reial Madrid. Tots dos, ultrareforçats i obligats a guanyar-ho tot. L'organització ja s'ha encarregat de posar de costat els seus representants: Ricky Rubio i Sergi Llull.

Actualitzat
Complicat per al Caja Laboral, antic TAU, i l'Unicaja Màlaga entrar en aquesta pugna. En tot cas se'ls espera per a algunes de les escenes més impactants . També intentarà ser-hi el DKV Joventut, tot i que la pretemporada ofereix un mar de dubtes. En tot cas tenen un dels grans pistolers, digne dels millors westerns: Clay Tucker.

I un munt d'equips destinats als moments més dramàtics, els que tenen com a desenllaç el descens. L'Alacant, el Valladolid, el Xacobeo Blu Sens, el Granada, el Múrcia. Moments que voldrà evitar el novament reinventat Bàsquet Manresa, ara SUZUKI Manresa.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut