Jamie Vardy, sortint de casa seva (Reuters)
Futbol internacional

El propietari del Leicester desvela el passat fosc de Jamie Vardy: "Venia als entrenaments begut"

El davanter estrella del recent campió de la Premier League va arribar al Leicester el 2012, procedent del modest Fleetwood Town, a canvi d'un milió de lliures, però va tenir problemes per assumir el seu nou rol de futbolista professional

Actualitzat

El president i propietari del Leicester, Aiyawatt Srivaddhanaprabha, ha desvelat en una entrevista al diari britànic "The Sun" el passat fosc de Jamie Vardy. El davanter estrella del recent campió de la Premier League va arribar al Leicester el 2012, procedent del modest Fleetwood Town, a canvi d'un milió de lliures, però va tenir problemes per assumir el seu nou rol de futbolista professional.

"No sabíem què fer amb Vardy. Venia als entrenaments begut cada dia. Va ascendir directament de les categories més baixes i va començar a beure alcohol diàriament. Jo ni tan sols sabia que bevia fins que algú em va dir que arribava a entrenar-se borratxo. Vaig parlar amb ell i li vaig preguntar: Desitges posar fi a la teva carrera? Vols seguir així? No esperis una bona carrera", reconeix Srivaddhanaprabha.

"Em va dir que no sabia què fer amb la seva vida. Que mai havia guanyat tal quantitat de diners", afegeix Aiyawatt Srivaddhanaprabha. "Jo he invertit en tu. Em donaràs alguna cosa a canvi? Com creus que ha de ser la teva vida? Li vaig preguntar", explica el magnat tailandès.

Afortunadament, aquesta conversa va fer recapacitar Vardy, que va canviar d'actitud fins a convertir-se en una estrella de la Premier. "Va deixar de beure i va començar a treballar dur en els entrenaments. El seu físic no era tan bo com ara. Sabíem que tenia una acceleració explosiva, però no teníem ni idea que pogués ser tan bo. S'ha convertit en una nova persona", conclou.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut