Primera Divisió

El porter Navas li dona els tres punts al Llevant davant el Màlaga (1-0)

La bona actuació del porter Navas fa bo el gol del seu company Barral en la victoria del Llevant davant el Màlaga (1-0). L'Osasuna guanya al camp del Betis (1-2) i enfonsa l'equip andalús a la cua de la classificació amb només 11 punts a la fi de la primera volta. El Rayo ha aconseguit una victòria davant del Getafe (0-1) que trenca una dinàmica negativa de resultats, però el manté en descens.

El Llevant de Joaquín Caparrós ha trencat una mala ratxa de resultats amb nomès una victòria en 7 partits en el seu duel contra el Màlaga de Bernd Schuster, que ara encadena dues derrotes consecutives. Tots dos equips es troben a la zona mitja de la classificació, i la seva lluita és per allunyar-se d'unes posicions de descens massa properes.

El Llevant ha marcat l'1 a 0 en el  minut 19 de la primera part, amb una rematada de cap de Barral en un córner. Era la tercera ocasió de gol de que disposava el davanter local. En la segona part el Màlaga s'ha llençat obertament a l'atac per buscar com a mínim l'empat davant uns locals que han endarrerit les seves línies. Els andalusos han tingut molt bones ocasions per marcar, però no han aconseguit gràcies a la gran actuació del porter Navas.

L'Osasuna enfonsa una mica més el Betis

L'Osasuna s'ha imposat a domicili contra el cuer de la lliga, el Betis, (1-2) i deixa l'equip de Sevilla amb només 11 punts a la fi de la primera volta. L'equip navarrès, gràcies a aquesta victòria, ha sumat 21 punts en aquests primers 19 partits de la Lliga. Un gol matiner de Roberto Torres al minut 1 de la primera part ha avançat els navarresos en la va visita al Benito Villamarín. Els locals han pressionat, però al minut 37 s'han quedat amb 10 per l'expulsió de "Nono", que ha vist la segona targeta groga.

El marcador s'ha vist ampliat per un gol en pròpia porteria del bètic Jordi Figueras al minut 57. Dos minuts més tard, el porter de l'Osasuna Andrés Fernández provocava un penal a Rubén Castro, que el davanter ha fallat, i veia la vermella directa. Els dos equips es quedaven amb 10 jugadors sobre el terreny de joc. Jorge Molina en el minut 79 ha marcat el gol del Betis.

El Rayo guanya el derbi de la boira

El Rayo ha aconseguit una victòria important al Coliseo Alfonso Pérez davant del Getafe (0-1) en el derbi madrileny de la jornada. El Rayo trenca una dinàmica negativa de resultats però el manté en descens. Alberto Bueno, a la primera part, ha estat l'autor de l'únic gol del partit que deixa el Getafe sumant quatre derrotes consecutives.

La boira ha estat la protagonista del derbi madrileny entre el Getafe i el Rayo al Coliseum Alfonso Pérez. Un inici molt igualat s'ha trencat a favor dels interessos del Rayo en el minut 29. Una centrada del central Gálvez després d'una pilota rebotada ha acabat als peus d'Alberto Bueno, que ha marcat l'únic gol del partit. A partir del gol, el Rayo ha aconseguit la possessió, però, tot i disposar d'alguna oportunitat, no ha rematat el partit.

A la segona, els dos equips han pogut empatar i ampliar l'avantatge, amb un final èpic en els últims minuts de partit, quan fins i tot el Rayo ha tret la pilota de la mateixa línia de porteria. Amb la victòria, el Rayo trenca una dinàmica dolenta de resultats, però es manté en descens, mentre que el Getafe continua en caiguda lliure i ja suma quatre derrotes consecutives.