Bono, convocat amb el Marroc per disputar el Mundial de Rússia
Futbol internacional

El porter del Girona Bono, convocat amb el Marroc per disputar el Mundial de Rússia

El porter marroquí del Girona ha estat inclòs en la llista definitiva de 23 jugadors que ha facilitat el seleccionador, el francès Hervé Renard

Actualitzat

El porter del Girona Yassine Bounou "Bono" ha entrat a la llista definitiva de 23 convocats del Marroc per disputar el Mundial de Rússia d'aquest estiu. Bono ha estat inclòs en la convocatòria que ha facilitat aquest dijous el seleccionador marroquí, el francès Hervé Renard.

La convocatòria ha estat publicada a la pàgina web de la Federació Reial Marroquina de Futbol (FRMF) i està integrada majoritàriament pel grup de futbolistes que van classificar els 'Lleons de l'Atles' per al seu primer Mundial en 20 anys. Marroc, que s'enfrontarà a l'Iran, Portugal i Espanya en la fase de grups del torneig, va disputar el seu últim Mundial a França 1998.

Els 23 jugadors convocats són els següents:
Porters: Munir (Numància), Bono (Girona) i Ahmed Reda Tagnaouti (IRT Tànger).
Defenses: Mehdi Benatia (Juventus), Romain Saiss (Wolverhampton), Manuel Da Costa (Basaksehir), Badr Benoun (Raja Casablanca), Nabil Dirar (Fenerbahçe), Achraf Hakimi (Reial Madrid) i Hamza Mendyl (Lilla).
Migcampistes: Mbark Boussoufa (Al-Jazira), Karim El Ahmadi (Feyenoord), Youssef Ait Bennasser (Caen), Sofian Amrabat (Feyenoord), Younes Belhanda (Galatasaray), Fayçal Fajr (Getafe) i Amine Harit (Schalke 04).
Davanters: Khalid Boutaib (Malatyaspor Kulübü), Aziz Bouhaddouz (Sant Pauli), Ayoub El Kaabi (RSB Berkane), Nordin Amrabat (Leganés), Hakim Ziyech (Ajax) i Mehdi Carcela (Standard Lieja).

ARXIVAT A:
Mundial Rússia 2018
Anar al contingut