(@NASTICTARRAGONA)

El Nàstic tanca la pretemporada amb victòria contra el FC Ascó (3-0)

L'equip de José Antonio Gordillo ha guanyat cinc dels set amistosos que ha jugat i a partir de dimecres ja es prepararà pel debut a LaLiga 1|2|3 contra el CD Tenerife

El Nàstic ha tancat amb victòria la pretemporada després de superar el FC Ascó per 3-0 amb gols d'Omar Perdomo, Luis Suárez i Manu Berreiro.

El partit contra l'equip de la Ribera d'Ebre ha estat clarament dominat pel Nàstic, que ha tingut oportunitats per aconseguir un marcador més ampli. José Antonio Gordillo ha tornat a donar minuts a tots els jugadors disponibles i ha estat Omar Perdomo qui ha estrenat el marcador amb una rematada des de la frontal de l'àrea en el minut 22. Poc després, en el 38, Luis Suárez ha aprofitat una gran assistència de David Rocha per fer el 2-0 superant en l'1 contra 1 el porter del FC Ascó. Ja a la segona part, Manu Barreiro ha fet de cap el definitiu 3-0, tot i que Dumitru Cardoso, Tete, Luis Suárez o Manu del Moral han tingut ocasions per marcar.

El Nàstic començarà a preparar a partir de dimecres el debut en el campionat de lliga contra el CD Tenerife, que serà el dilluns 20 d'agost a partir de les 20.00 al Nou Estadi.