Futbol

El Nàstic rep l'Osasuna per una plaça d'ascens directe

L'equip grana se situarà provisionalment segon si supera aquest vespre (20.30) el conjunt navarrès, quart classificat

Actualitzat

El Nàstic arriba al desenllaç de la Lliga Adelante en molt bona posició, tercer, a poca distància de les dues places d'ascens directe. I aquest vespre (20.30) té l'oportunitat de millorar aquesta situació. L'equip grana rep el quart classificat, l'Osasuna, en un duel entre dos equips que perfectament podrien estar jugant a Primera la temporada que ve.

La victòria a Saragossa ha disparat l'eufòria a Tarragona i el Nou Estadi estarà ple a vessar per acompanyar l'equip en un partit que pot ser decisiu. El Nàstic, amb moltes opcions de jugar el "play-off" d'ascens, no es conforma i vol esgotar les seves opcions de tornar a Primera per la via ràpida. D'entrada, guanyant aquest vespre, se situaria provisionalment en segon lloc, a l'espera del que faci el Leganés aquest dijous en la difícil visita a Oviedo.

Per això, el tècnic Vicente Moreno jugarà amb el seu equip habitual amb l'únic canvi de Iago Bouzón en el lateral dret pel lesionat Gerard Valentín. A davant, tota la pólvora: Naranjo, Emana i Lobato.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut