Segona Divisió

El Nàstic empata contra l'Hèrcules al Nou Estadi i perd l'oportunitat d'apropar-se a la zona alta (1-1)

El Nàstic ha perdut una bona oportunitat d'apropar-se a la zona alta de la classificació en no passar de l'empat a un contra l'Hèrcules al Nou Estadi. En un duel contra un dels candidats a l'ascens de categoria, els granes s'han avançat en el minut 39 per mitjà de Morán, que ha rematat amb el cap una centrada de Rubén Navarro, tots dos exjugadors de l'Hèrcules la temporada passada. Però en la represa, els visitants han reaccionat i han acabat empatant en el minut 67. Abraham Paz, amb un xut des de la frontal, ha sorprès Rubén Pérez en una jugada polèmica perquè els jugadors del Nàstic han reclamat unes mans anteriors en el control del jugador alacantí. Les protestes han acabat amb l'expulsió del tècnic local César Ferrando.

En un horari molt poc habitual com les quatre de la tarda les graderies del Nou Estadi no han presentat un bon aspecte davant la visita de l'Hèrcules, un dels grans aspirants a l'ascens de categoria. Tot i que el partit no ha aixecat l'expectació que es preveia, el Nàstic ha sortit amb empenta decidit a sumar un triomf que li permetés apropar-se a la part alta de la classificació.

Els granes han dominat la primera part i Morán ha disposat de les dues primeres ocasions de perill que Calatayud ha aturat sense problemes. En el bàndol visitant, la resposta sempre ha tingut el mateix protagonista, un incisiu Tiago Gomes, que ha xutat fins a tres ocasions sobre la porteria de Rubén Pérez. Però el major domini del Nàstic ha acabat per donar els seus fruïts en el minut 39, quan Morán ha rematat de cap una centrada de Rubén Navarro, un gol significatiu perquè els dos autors de la jugada militaven a l'Hèrcules la temporada passada.

En la represa, el Nàstic ha endarrerit línies i ha cedit la iniciativa a un Hèrcules que ha començat a crear perill sobre la porteria de local. Primer Tote i després Sendoa han donat els primers avisos fins que l'empat ha acabat arribant en el minut 67. Un gol no exempt de polèmica. Sendoa pica una falta contra la tanca defensiva i en el refús Abraham Paz controla l'esfèrica i amb un xut des de la frontal ha sorprès Rubén Pérez. Els jugadors del Nàstic han protestat airadament reclamant unes mans en el control del jugador alacantí, unes protestes que han acabat amb l'expulsió del tècnic local César Ferrando.

Tot i que encara quedaven més de 20 minuts pel final del partit, el Nàstic ja no ha tingut temps per desfer la igualada. Un empat, el segon consecutiu, que deixa els tarragonins amb 12 punts a la classificació després de nou jornades.