Motociclisme

El motociclisme català tanca un any 2010 especialment exitós

No hi ha cap dubte que el 2010 ha estat un any especialment exitós per al motociclisme català. Marc Márquez, Toni Elias i Dani Pedrosa han dominat el Mundial de velocitat, juntament amb el mallorquí Jorge Lorenzo, que ha estat campió en moto GP. Toni Bou i Laia Sanz, en trial, i Marc Coma, en raids, també s'han proclamat campions del món. El més important, però, és que l'èxit té molts números per tenir continuïtat, gràcies a la bona feina que es fa amb la base.

Actualitzat
Tres campions (Xavier Vierge, Àlex Borner i Miquel Parla) són els nens del planter. Tres campions més: Marc Márquez, Toni Elias i Jorge Lorenzo, els mosqueters que han dominat a plaer la temporada 2010. La feina de promoció ha estat fonamental en la projecció d'aquests esportistes. L'èxit del motociclisme català i espanyol s'ha vist reforçat pels subcampionats del món de Pedrosa, Terol i Simon o el campionat d'Europa i d'Espanya del català Maverick Vinyales. Les motos estan de moda i el futur es preveu tan bo com el present.

Triomf esportiu i de gestió amb la disputa de quatre grans premis a Catalunya, València, Jerez i Aragó (premiat aquest últim com el més ben organitzat del 2010). Els velocistes s'han endut la fama, però no han estat els únics. Toni Bou i Laia Sanz, en trial, i Marc Coma, en raids, també s'han proclamat campions del món.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut