El Chicharito celebra el seu gol amb Carrick (Foto: EFE)

El Manchester United amplia a set punts la diferència en el liderat en el "Boxing Day"

El Manchester United ha ampliat a set punts la diferència en el liderat de la Premier League després d'un triomf agònic contra el Newcastle (4-3) i de la derrota del Manchester City per 1-0 al camp del Sunderland en la jornada del "Boxing Day".

En el partit més emocionant de la jornada, l'equip d'Alex Ferguson, rival del Reial Madrid en els vuitens de final de la Lliga de Campions, ha demostrat la seva capacitat de resistència i la fe en la victòria, amb un gol del Chicharito Hernández abans del xiulet final.

El United lidera la Premier amb 46 punts, set més que el Manchester City que aquest dimecres ha perdut al camp del Sunderland per 1-0. Johnson ha marcat l'únic gol del partit.

El Chelsea ha encadenat la tercera victòria consecutiva davant el Norwich (0-1). Ha estat un triomf en què ha marcat Juan Mata amb un xut des de la frontal.

L'ajornament de l'Arsenal-West Ham per vaga del metro fa que l'Everton sigui quart i ocupi plaça de Champions. Els de Liverpool han derrotat el Wigan Athletic per 2-1. Ja en el segon temps, els rebots han afavorit Osman de l'Everton per obrir el marcador. El 2-0 ha estat obra de Jagielka. L'iborià Arouna Koné ha marcat el gol de l'honor pels homes del català Roberto Martínez.

El Tottenham ha destrossat l'Aston Villa per 0-4, amb tres gols de Bale i un de Jermain Defoe, que havia obert el marcador al minut 57. Amb aquest triomf, el Tottenham s'ha situat en places de Champions.