Copa

El Madrid i el madridisme miren de pair l'eliminació de la Copa amb tota l'esperança posada en el doblet

Les xarxes socials i els mitjans de comunicació han provocat una autèntica allau de crítiques, mofes i acudits al voltant de la desfeta dels blancs

Actualitzat

Després de la fatídica nit de Copa viscuda pel Reial Madrid aquest dimecres a Balaídos, els seguidors del club blanc ho han tingut molt difícil per passar pàgina.

De ben poc han servit les paraules tranquil·litzadores de Zinedine Zidane a la roda de premsa just després de la dura eliminació on es mostrava orgullós del partit que havien fet els seus jugadors. Els missatges per aixecar els ànims difosos a través de les xarxes socials d'icones blanques com Sergio Ramos, Gareth Bale o Carvajal tampoc han acabat de tenir el seu efecte.

I és que el madridisme ha tingut molts problemes per pair l'eliminació a la Copa a causa de l'acarnissament mediàtic provinent dels propers i dels adversaris.

No ha ajudat gens l'allau de 'memes' difosos instants després de la desfeta, els programes d'anàlisi amb locutors de discurs incendiari, o bé, ja aquest matí, trobar-se amb les portades de la premsa esportiva més propera al Reial Madrid, que ha obert les seves publicacions a la caça de culpables, amb tres noms destacats: Danilo, autor del fatal gol en pròpia porta; Ronaldo, que tot i no tenir la seva millor nit, va marcar un golàs de falta directa, i Benzema, que no acaba de tenir la punteria a la que té acostumat el madridisme. És el que en termes bèl·lics es podria qualificar de "foc amic".

Per l'altre costat, el dels eterns rivals, no hi hagut menys duresa, si no més acarnissament, justament fent servir els mateixos recursos: Més "memes", més locutors que, en aquest cas, celebraven l'eliminació del Reial Madrid en directe i missatges de personatges públics que no aplaudien la gesta del Celta de Vigo si no la sonora ensopegada dels blancs.

Mentrestant, aquest matí Zinedine Zidane ha dirigit un nou entrenament intentant transmetre una imatge de normalitat, de "la vida continua". Tal com ja recordava el mateix entrenador francès just després de l'eliminació a la Copa, el seu equip segueix líder a la Lliga i jugarà els vuitens de final de la Lliga de Campions.

Així que els blancs combaten el regust amarg de la derrota tocant la pilota, fent exercicis físics i amb tota la concentració posada en el partit de diumenge contra la Reial Societat, un partit complicat i amb una pressió afegida que no ha de ser gens fàcil de gestionar, ni pels jugadors ni per l'afició. Els titulars que van jugar a Vigo han fet una suau sessió de recuperació. Enzo, Tejero i Achraf, del filial, s'han exercitat amb els jugadors del primer equip, mentre Carvajal, Pepe, Modric, Marcelo i Bale continuen fent el seu treball individualitzat per recuperar-se de les respectives lesions.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut