Bàsquet

El Madrid, a només una victòria del títol després de tornar a superar el Barça a Vistalegre (83-80)

El Reial Madrid té el títol de la Lliga ACB a tocar després de derrotar el Winterthur Barça per 83-80 en el segon partit del "play-off" final. Els blancs, que lideren la sèrie per 2-0, han d'agrair especialment la victòria al gran partit de Felipe Reyes (23 punts i 7 rebots), imparable en tot moment per als jugadors blaugrana. Menció especial també per a Louis Bullock (21 punts), mentre que en el conjunt de Dusko Ivanovic cal destacar l'aportació del grec Kakiouzis (17 punts i 8 rebots) i de l'italià Basile (18 punts). Juan Carlos Navarro es va quedar amb només 14 punts, amb un mal percentatge en el tir i amb errades clau en el tram decisiu del partit.

Actualitzat

A mig minut del final, amb l'empat a 75, tot era possible, però una cistella de Reyes, màxim anotador del seu equip amb 23 punts i líder indiscutible de l'equip blanc, va ser el principi del final blaugrana. Navarro intentava igualar el marcador, però va fallar i la falta de Basile a Reyes va augmentar la distància a quatre punts. El mateix Basile va retallar diferències, gràcies als tirs lliures, però els de Bullock tornaven a donar aire al Madrid. L'última esperança del Barça va ser un triple de Lakovic, que els col·locava a un punt, però l'equip de Joan Plaza va saber aprofitar molt bé els 3 segons que quedaven per consumar la victòria i col·locar un 2-0 inèdit.

Ara li toca remuntar a un Barça que, en aquest segon partit, va ser capaç del millor i el pitjor, sense arribar a espantar del tot els amfitrions. El grec Kakiouzis, que en el primer partit només va jugar tres segons, ahir va ser el jugador més complet, i no només pels 17 punts anotats. Però la seva efectivitat no va ser suficient per frenar Reyes, Bullock i companyia. Ivanovic ha entregat mitja lliga al Reial Madrid, però el Barça no es rendeix. Divendres, al Palau, ha d'aprendre a rematar les seves opcions si pretén tornar a Vistalegre per jugar-se el títol.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut