Futbol

El Lleida Esportiu continua instal·lat en zona de play-off d'ascens

La jornada va estar marcada per la pluja i l'estat dels terrenys de joc

Actualitzat

El Lleida Esportiu continua instal·lat en la zona alta de la classificació, en zona de play-off d'ascens, després d'empatar a 4 en la seva visita a l'Ejea. Partit boig, en què es va avançar el Lleida i en què cap dels dos equips va donar mai la batalla per perduda. L'emoció va durar ben bé fins al final, quan Moussa Bandeh, al 83, va marcar el 4 a 4 definitiu.

Trucant a les portes del play-off hi trobem el Barça B de Garcia Pimienta. El filial blaugrana va superar el Cornellà per 2 a 1, amb gols de Carles Pérez i Abel Ruiz. Pere Martínez va retallar distàncies per als del Baix Llobregat. El Cornellà és dotzè a la classificació.

El líder, el filial del Vila-real, va superar l'Espanyol B per 3 a 1. Dos gols de Simón i un de Villa van servir per posar el 3-0 al marcador. Bermejo va maquillar el resultat final per als blanc-i-blaus, que es mantenen en la zona mitja de la classificació amb 16 punts.

Un més, 17, en té l'Olot, que va empatar a un a casa amb el Castelló, en un partit marcat per la pluja i per les difícils condicions del terreny de joc. Kilian va avançar els de la Plana, però Blázquez va empatar al cap de poca estona per als de la Garrotxa.

També va ploure, i molt, en el partit entre el Sabadell i el Badalona, dos equips de la part alta de la taula que van empatar a zero. Giva va tenir l'ocasió més clara per als badalonins a les acaballes del partit.

El partit entre el Peralada i el València el van suspendre precisament per culpa de la pluja.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut