L'andorrà Iván Ramírez ha estat ingressat tota la setmana a l'UCI de l'Hospital Clínic de Saragossa
Atletisme

El jutge decreta presó sense fiança per al presumpte agressor de l'atleta Iván Ramírez

Iván K. ha estat imputat com a presumpte autor d'un delicte de lesions greus contra l'atleta andorrà, que segueix en estat greu a l'UCI de Saragossa

Ramon AngladaActualitzat

El titular del Jutjat d'Instrucció núm. 1 d'Ejea de los Caballeros, a Saragossa, ha decretat aquest divendres presó provisional sense fiança per a Iván K., de 25 anys, com a presumpte autor de les agressions causades a l'atleta andorrà Iván Ramírez, que encara es troba ingressat a l'UCI de l'Hospital Clínic de Saragossa en estat greu.

El jutge considera que hi ha indicis "més que suficients" per la seva responsabilitat d'un delicte de lesions greus contra l'atleta, de 39 anys, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia d'Aragó. Aquest divendres també ha declarat la nòvia del detingut, que alhora és la cosina de la víctima.

Iván K. va estar fora de localització durant els sis dies següents a l'agressió, però aquest dijous es va entregar i aquest divendres ha passat a disposició judicial. A l'hora de decretar la presó, el jutge ha tingut en compte el possible risc de fugida del detingut.

De moment, el jutge està a l'espera de rebre els nous comunicats mèdics del centre hospitalari per saber l'evolució de Ramírez i aplicar possibles noves diligències.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut