Futbol

El jugador de l'Osca José Manuel Rojas demana el matrimoni a la seva parella després de pujar a Segona

José Manuel Rojas ha celebrat d'una manera ben particular l'ascens de l'Osca a Segona. Ho ha fet a la mateixa gespa de l'Alcoraz i demanant el matrimoni a la seva parella, Elena

Cristina BusquetsActualitzat

El central de l'Osca José Manuel Rojas s'ha convertit en protagonista per partida doble aquest diumenge. Primer, perquè el seu equip ha tornat dos anys després a Segona un cop superat l'Huracán valencià. I en segon lloc, perquè una vegada acabat el partit ha demanat el matrimoni a la seva parella, Elena, en el mateix terreny de joc. El jugador del conjunt aragonès, sevillà i de 28 anys, ha demanat -micro en mà- als aficionats que eren a la gespa que fessin una rotllana. Un cop aconseguit, ha tret una capsa amb un anell i l'ha entregat a la seva parella. Rojas ja té dues coses per celebrar: l'ascens i el futur casament.

"L'hi vaig prometre fa un any i aquest dia serà inoblidable per a tots", ha explicat més tard Rojas a la televisió aragonesa, i ha afegit que "era el moment ideal per fer-ho". La seva parella li ha respost amb un "Sí, vull".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut