Nogués acabava contracte el 2017 i aquesta temporada passarà a ser jugador de la primera plantilla verd-i-negra (@Penya1930)
Bàsquet

El Joventut amplia el contracte de l'aler José Ignacio Nogués fins al 2019

El jugador militarà fins al 30 de juny del 2019 a les files verd-i-negres, en l'equip on també s'estrena el nou entrenador Diego Ocampo

Actualitzat

El Divina Seguros Joventut ha ampliat dos anys més el contracte del seu aler José Ignacio Nogués, que seguirà a Badalona fins al 30 de juny de 2019, segons ha informat el club. Nogués, de 21 anys i 2,04 d'alçada, acabava contracte el 2017 i aquesta temporada passarà a ser jugador de la primera plantilla verd-i-negra, després que el curs passat alternés el primer equip amb el Prat Joventut, que milita a la LEB Or.

El jugador, que pot fer tant d'aler com d'ala-pivot, va debutar en la segona jornada de la passada Lliga Endesa contra el València Basket i va disputar 13 partits a les ordres de Salva Maldonado. El Divina Seguros Joventut, que ja ha començat els entrenaments, té com a proper objectiu poder contractar un pivot per tancar la plantilla que dirigeix Diego Ocampo.

Vasiliauskas: "He vingut a Badalona per jugar els play-off"

El nou base del Joventut Sarunas Vasiliauskas s'ha mostrat molt ambiciós en el seu primer dia de treball a Badalona en assegurar que ha fitxat pel conjunt verd-i-negre "per jugar els play-off". El lituà ha manifestat que "quan comença la temporada els equips sempre volen arribar al màxim" i disputar les eliminatòries al títol, "o com a mínim, intentar donar el millor de nosaltres mateixos".

Primer, assegura Vasiliauskas, l'equip "ha de reunir-se per decidir quins són els seus objectius", però el que el base lituà té clar és que per assolir les metes "cal lluitar des del primer partit". Sobre el seu paper a l'equip, el jugador considera "essencial" la comunicació amb el nou tècnic, Diego Ocampo: "Sóc base, així que vull escoltar molt i fer a la pista el que l'entrenador em demani".

El Divina Seguros Joventut ha començat avui els entrenaments al Palau Olímpic de Badalona després que tres dels seus nous fitxatges –Sarunas Vasiliauskas, Luka Lapornik i Luka Bogdanovic– passessin ahir la revisió mèdica.

Anar al contingut