Girona

El Girona-Reial Madrid de diumenge no està en risc arran de la situació política que es viu a Catalunya

El singular moment polític que viu Catalunya no afectarà la disputa del partit aquest diumenge a la tarda. Ho han confirmat Marta Madrenas, alcaldessa de Girona, i Delfí Geli, president del club blanc-i-vermell.

Actualitzat

La situació política que es viu a Catalunya no pertorbarà el desenvolupament normal de la competició esportiva aquest cap de setmana. Especialment a la Primera Divisió de futbol, on hi ha previst un Girona-Reial Madrid (diumenge, 16.15).

Tot i que algunes informacions de Madrid apuntaven a una possible suspensió, o a mesures extraordinàries donada la situació política, tant l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, com el president del club blanc-i-vermell, Delfí Geli, han afirmat que tot està preparat perquè el partit es jugui sense cap mena d'incident, independentment del moment polític. També el Reial Madrid ha comunicat que no tenen prevista cap acció extraordinària ni s'han plantejat no desplaçar-se a Girona.

"No en tinc cap informació, però em sembla que no seria una actitud gens adequada ni responsable -ha comentat l'alcaldessa Madrenas-. A Girona, com a tot Catalunya, som persones absolutament cíviques i responsables. En absolut s'hauria de témer per cap mena de problema en aquest sentit, més enllà dels habituals en camps de futbol, en què a vegades hi ha aficions que no es comporten com s'han de comportar. Més enllà d'això, de la normalitat de qualsevol altre partit, és ridícul. Som gent civilitzada", ha comentat.

 

 

"Es jugarà amb tota la normalitat. Serà una festa del futbol, com ja va dir el nostre entrenador -ha comentat per la seva banda Delfí Geli-. La gent vol gaudir d'aquest any del Girona a Primera Divisió i el que vol la gent és veure el seu equip competir contra el Reial Madrid", ha conclòs.    

Florentino confirma la seva assistència al partit

El president del Reial Madrid, Florentino Pérez, ha confirmat al Girona que assistirà al partit d'aquest diumenge a Montilivi i també al dinar de directives que es farà al restaurant SILOC abans del matx. El màxim dirigent madridista ha traslladat al conjunt gironí un missatge de màxima normalitat tot i la situació política que viu Catalunya després de la declaració d'indepèndencia feta al Parlament.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut