Girona

El Girona prepara la visita del Getafe a Montilivi amb les novetats de Juanpe, Bernardo i Kayode

El tècnic del Girona ha assegurat que volen donar-li a l'afició la victòria que es mereix després de la inesperada desfeta contra l'Alabès a Montilivi i ha confessat que no li importa que els seguidors gironins somiïn amb Europa

David CarballoActualitzat

El Girona ha fet un últim entrenament per preparar el pròxim partit de lliga contra el Getafe, aquest diumenge a les 12 del migdia, a Montilivi. El conjunt de Pablo Machín s'ha exercitat amb les úniques baixes dels lesionats Alcalá, Marc Muniesa i Eloi Amagat. Pere Pons ha fet treball amb el grup, però serà baixa per sanció.

Per rebre la visita dels madrilenys, Machín recuperarà alguns dels seus efectius en defensa. Després d'absentar-se en la sessió de dijous, Juanpe ha tornat a entrenar-se en una sessió on també ha participat Bernardo Espinosa. El central colombià, que ja està plenament recuperat d'unes molèsties al bíceps femoral, ha completat la seva tercera sessió amb el grup i apunta a la titularitat en el partit contra el conjunt blau. En la mateixa línia, el davanter nigerià Larry Kayode, baixa per lesió en els últims tres partits, també s'ha entrenat amb normalitat i podria tornar a la convocatòria.

Tots dos equips estan empatats en la classificació amb 20 punts, per tant, una victòria permetria als gironins avançar els madrilenys en un duel entre dos equips que han pujat fa poc a Primera Divisió i que s'han convertit en els equips revelació de la temporada.

Machín, que concentrarà tots els jugadors disponibles la nit abans del partit, no decidirà fins demà mateix els descartats, tot i que confia que Bernardo pugui tornar a la convocatòria. El tècnic del Girona ha assegurat que volen donar-li a l'afició la victòria que es mereix després de la inesperada desfeta contra l'Alabès a Montilivi i ha confessat que no li importa que els seguidors gironins somiïn amb Europa:

"Em sembla bé, el futbol és passió, immediatesa, objectivitat. Estem en una situació privilegiada, no m'importa que l'afició somiï, que tingui expectatives i sigui ambiciosa fins i tot m'agrada però sabem que tot passa per seguir competint igual de bé. L'únic que mirem és el partit immediat contra el Getafe amb l'objectiu de guanyar".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut