El Girona no pot amb el Numància a Montilivi però es consolida a la part còmoda de la classificació (0-0)

Passet a passet, el Girona es va allunyant cada vegada més de la zona de descens. Els gironins no han passat de l'empat sense gols contra el Numància a Montilivi en un partit bastant ensopit. En la primera part, Barkero ha tingut l'ocasió més clara dels visitants amb un llançament de falta que s'ha estavellat al travesser, mentre que el Girona també ha pogut marcar abans del descans però el xut de Jose Martínez l'han desviat dos defensors sorians. A la segona meitat, els locals han reclamat un penal per unes mans de Felipe Guréndez dins de l'àrea però l'empat inicial ha estat inamovible, un resultat que consolida el Girona a la part còmoda de la taula i com el millor equip català de la categoria amb un punt més que el Nàstic.

Tot i l'animació blanca i vermella organitzada a Montilivi, el Girona i el Numància han arrencat amb un joc tan gris com el dia, amb molt poques ocasions i molt migcampisme. El partit només s'ha animat a partir del minut 20, quan Javier Barkero ha estavellat la pilota al travesser de la porteria de Jorquera. Una acció que ha provocat el despertar del Girona. En el minut 28, Jose Martínez ha encarat el porter visitant Eduardo i ha rematat amb molts problemes, però ha calgut la intervenció de dos defensors del Numància per desviar la pilota a córner. I en el 31, Xumetra ha tingut el gol molt a prop, ha recollit un mal refús de la defensa visitant i ha xutat a la mitja volta, però Eduardo ha aturat la seva rematada.

La segona part ha començat amb polèmica. L'àrbitre andalús Mariscal Sánchez no ha volgut marcar com a penal unes mans de Felipe Guréndez a l'àrea del Girona. Però el partit s'ha tornat a calmar de seguida i, durant molts minuts, l'única cosa noticiable ha estat la lesió de David Cañas, amb un cop al genoll dret. El Girona ha continuat molt desencertat davant de la porteria rival, com ho demostra un xut alt de Moha en el minut 18 de la represa. O també una acció de Xumetra, que ha guanyat molt bé la posició però ha xutat massa centrat a les mans del porter visitant. Però el Numància s'ha mostrat gairebé inofensiu davant de la porteria de Jorquera i, així, s'ha acabat registrant el primer empat a zero de la temporada a Montilivi.