Segona Divisió

El Girona goleja el Guadalajara a domicili (1-5) i suma la primera victòria de la temporada

El Girona ha sumat el primer triomf de la Lliga al camp del Guadalajara. Els locals s'han avançat amb un gol de Joni en el minut 19, i en el 37 ha arribat l'empat dels de Rubi amb un xut de David García desviat per un defensa. A la segona meitat, en un quart d'hora el Girona ha capgirat el marcador, amb gols de Juanlu, Benja i Jandro. En l'últim minut, Eloi, que havia sortit substituïnt Jandro, ha marcat un altre gol de perfecta vaselina.

El Girona ha sumat el primer triomf de la Lliga al camp del Guadalajara. Els locals s'han avançat amb un gol de Joni al minut 19, i al 37 ha arribat l'empat dels de Rubi amb un xut de David García desviat per un defensa. A la segona meitat, en un quart d'hora el Girona ha capgirat el marcador amb gols de Juanlu, Benja i Jandro. A l'últim minut, Eloi que havia sortit substituïnt Jandro ha marcat un nou gol de perfecte vaselina. El Guadalajara, molt renovat aquest nou curs, no ha pogut frenar el poder golejador de l'equip gironí en la segona part.

Joan Francesc Ferrer 'Rubi' ha plantejat la mateixa alineació titular que en el debut a la Lliga, amb el canvi de Jofre pel lesionat Toni Moral. El tècnic, que havia pronosticat un partit amb pocs gols, ha volgut donar confiança als jugadors que no van passar de l'empat a zero contra el Sabadell. Curiosament, el Girona ha repetit el marcador que es va produïr la temporada passada quan es jugava la permanència a Segona. A més, trenca la malestrugança que va patir l'any passat en camp contrari, on no va ser capaç de guanyar un encontre fins a la jornada 35.