Granell
Granell ha fet el primer gol del Girona contra el Numància (LaLiga)

El Girona es desfà del Numància amb tres gols en la primera part i s'acosta a la zona de promoció de Segona

Els de Pablo Machín sumen la victòria més còmoda de la temporada amb una primera part impecable i no perden pistonada amb els capdavanters de la classificació

Jordi FargasActualitzat

El Girona havia estat incapaç de fer cap gol en cap dels tres últims partits de lliga, en què havia sumat dos empats amb l'Oviedo i el Cadis i havia caigut al camp del Rayo. Aquest diumenge n'ha tingut prou amb set minuts per avançar-se al Numància amb un gol de Granell, que ha aprofitat una assistència genial de taló de Borja, que l'ha deixat completament sol davant Munir, el porter del Numància.

Només tres minuts més tard, els de Pablo Machín han ampliat l'avantatge, amb una altra passada de Borja a l'espai, que aquest cop ha aprofitat Portu per fer el 2 a 0 que donava una certa tranquil·litat a les graderies de Montilivi.

Vuit minuts abans del descans ha arribat el tercer i definitiu, quan Pere Pons ha rematat una passada de Sandaza. El 3 a 0 i el poc poder ofensiu dels sorians feien preveure una segona part còmoda, i ha estat així.

La nota negativa de l'enfrontament ha estat la lesió de Sandaza, que just després de fer l'assistència del tercer gol s'ha lesionat i ha hagut de deixar el seu lloc a Longo.

El pròxim partit, a Montilivi contra el Tenerife, ha de servir per refermar els gironins en la zona alta de la classificació.