El Girona cau eliminat de la Copa en perdre al camp del Getafe (4-1)

El Girona ha caigut eliminat a la Copa del Rei, després de perdre al camp del Getafe (4-1). Si en l'anada a Montilivi, el resultat va ser d'empat 1-1, aquesta vegada, els de Ricardo Rodríguez han pagat molt car el mal inici de partit. El Getafe ja guanyava 2-0 al minut 5 de partit.

L'1-1 de l'anada a Montilivi podia convidar a l'optimisme entre l'afició del Girona per a la visita al camp del Getafe. Però el cert és que, només començar, la confiança que hi podia haver s'ha trencat per culpa d'una sortida nefasta de l'equip blanc-i-vermell. Així, els de Ricardo Rodríguez han dit adéu a la competició del KO als setzens de final.

Desendollats i com si no fossin conscients que hagués començat el partit, el Girona ha protagonitzat un inici per oblidar i per prendre'n nota per no repetir-ho mai més. Als cinc minuts de joc, els de Ricardo Rodríguez ja perdien 2-0. Primer ha marcat Lafita i després Colunga de penal. La pena màxima l'havia comès Palatsí per falta al mateix autor del llançament.

Encara amb el Girona situant-se sobre el terreny de joc, al minut 34, s'ha trobat amb un 3-0 advers, amb un altre gol de Lafita. Poc després ha arribat el primer xut amb intenció dels blanc-i-vermells, de Timor, que ha acabat a còrner.

En la represa i amb el 3-0 a favor el Getafe ha tret el peu de l'accelerador. El Girona ha pogut, si més no, fer el gol de l'honor. Ha estat de Jandro de penal, al minut 58. En un xut de falta indirecta, Lisandro ha fet el definitiu 4-1.

Debut del futbolista del filial Coris

L'única nota positiva del Girona ha estat el debut amb el primer equip de Coris, jugador del filial, que havia entrat en les últimes convocatòries de Lliga.

Lesió de dos jugadors

Per més mala sort, Carles Mas i David Garcia no han pogut acabar el partit i han demanat el canvi per lesió.