L'entrenador del Nàstic, Vicente Moreno

El Gimnàstic de Tarragona aconsegueix un empat amb regust de victòria contra l'Albacete (2-2)

Els de Tarragona aconsegueixen empatar amb l'Albacete després d'anar perdent per 0 a 2 durant la major part de partit

El Gimnàstic de Tarragona ha tornat fort a la Segona divisió A empatant amb l'Albacete (2-2). Els de Tarragona han aconseguit un empat amb regust de victòria després d'aconseguir remuntar un 0 a 2 en contra.

L'Albacete s'ha avançat en el marcador gràcies als gols d'Edu Ramos, al minut 59, i de Rubén Cruz de penal, al 84. Els de Tarragona no s'han rendit i, tot i jugar amb un home menys després de l'expulsió de Manolo Martínez al minut 64, han aconseguit marcar els dos gols que empataven el matx en només nou minuts.

El primer gol ha estat al minut 86, de Xavi Molina, i Marcos, de penal, ha aconseguit l'èpic empat definitiu, al minut 95.