El Fraikin Granollers en una imatge d'arxiu (@BMGranollers)
Handbol

El Fraikin Granollers passa per sobre del Frigoríficos del Morrazo (36-26)

Els vallesans han dominat l'enfrontament de cap a cap en el qual han destacat Resina i Figueras i Almeida, a la porteria

El Fraikin Granollers no han tingut cap problema per superar plàcidament el Frigoríficos del Morrazo en el partit de la Lliga Asobal que han disputat aquest divendres al vespre (36-26).

Els vallesans han dominat de cap a cap l'enfrontament i encadenen dues victòries consecutives que els dona una dosi extra de confiança. Ja de bon principi, màxima concentració entre els homes d'Antonio Rama i total resolució de cara a porteria: 5-1 als cinc minuts de joc. Els jugadors han marxat al descans amb el màxim avantatge en el marcador fins al moment, 19-12

A la represa, els catalans han afluixat la intensitat cosa que ha permès els gallecs a escurçar distàncies. Però llavors ha arribat la reacció contundent i entre Resina, 12 gols, i Figueras, 8, més la inspiració de Bombom Almeida sota els pals han sumat la combinació ideal per deixar el Cangas gairebé sense alè. El partit ha acabat amb un contundent 36-26 en el marcador.