Jorge Silva encara la porteria del Sinfín (@BMGranollers)
Handbol

El Fraikin Granollers ha d'esforçar-se més del compte per imposar-se a un combatiu Sinfín (32-27)

Els vallesans

Actualitzat

El Fraikin Granollers ha hagut de treballar-se més del que s'esperava la victòria sobre el feble Sinfín (32-27), el tercer per la cua de la Lliga Asobal.

Ja de bon començament, els vallesans s'han topat amb uns rivals d'allò més combatius, amb una defensa hermètica i eficient i amb una línia atacant liderada per José Manuel Herrero Lon (8 gols) i Pablo Paredes (6 gols) que han format una societat letal de cara a la porteria dels catalans. Els càntabrics han dominat els primers compassos de l'enfrontament, però els de Carlos Viver no s'han despenjat en el marcador i han aconseguit mantenir el pols deixant el partit totalment equilibrat. Al final de la primera part, però, el Fraikin ja havia capgirat el marcador i ja guanyava de dos gols (16-14).

A la represa, els vallesans han sortit molt més endollats, amb l'objectiu d'incrementar la renda de gols, però el Sinfín, tot i l'exclusió de Diego Muñiz, no ha baixat els braços i ha seguit plantant cara. Finalment, però, la superioritat del Fraikin ha acabat de desbloquejar un partit que es podia complicar en qualsevol moment. Cabanas, Cañellas, Resina i Jorge Silva, amb sis gols cadascun en el seu compte personal, han estat els homes més determinants en la victòria del Fraikin Granollers, que es manté en la quarta posició de la Lliga Asobal.

  

Anar al contingut